Trosa Kommun väljer Xelent som samarbetspartner

Postades 2017-04-11

När Trosa kommun skulle förnya sin flotta med bärbara datorer genomförde de en upphandling enligt LOU. Xelent valdes som bästa leverantör i konkurrens med bland andra Atea, Dustin och Tele2 Business.

”När Trosa kommun gör upphandlingar ställer vi alltid stora krav på att vald leverantör skall ha hög teknisk och yrkesmässig kapacitet, en väl fungerande kundsupport och erfarenhet av liknande uppdrag. Vidare krav vi har är att leverantören skall arbeta utifrån en väl utarbetad miljö- och kvalitetsledningspolicy samt ha en stark ekonomisk ställning” säger Tommy Biserud, IT-chef på Trosa kommun. 

”Vi tackar Trosa kommun för förtroendet. Affären med Trosa kommun visar att Xelent levererar förstklassiga produkter och tjänster inom fler och fler affärsområden” säger Thomas Runfeldt, VD Xelent i Nyköping. 

Om Trosa kommun 
Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 750 anställda. Med cirka 12 500 invånare är Trosa kommun en kommun i stadig tillväxt. 

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy