Stockholm Skavsta flygplats väljer Xelent som samarbetspartner för sin nya dokumentlösning

Postades 2017-03-15

Stockholm Skavsta Flygplats är ett dokumentintensivt företag med höga krav på prestanda och tillgänglighet. Detta tog kundansvarig Tobias Anander, Xelent Nyköping, fasta på när han skräddarsydde en lösning till dem.

”När Stockholm Skavsta Flygplats valde samarbetspartner så var de viktigaste sakerna att den nya samarbetspartnern skulle ha en god förståelse för vår verksamhet, vara proaktiva i samarbetet samt att vara snabbt på plats vid eventuella driftstörningar”, säger Andrea Faluhelyi på Stockholms Skavsta Flygplats.

”Vi tackar Stockholm Skavsta Flygplats för förtroendet och kommer genom Xelents breda kompetens leverera en komplett lösning med lokal närvaro”, säger Thomas Runfeldt VD på Xelent i Nyköping.

Om Stockholm Skavsta Flygplats
Stockholm Skavsta Flygplats beläget strax utanför Nyköping är idag Sveriges femte största flygplats. De erbjuder en operativ och effektiv flygplats med ljusa moderna faciliteter för stora mängder passagerare.

Flygplatsen är banbrytande inom lågprisflyget i Skandinavien och en idealisk bas för researrangörer och flygbolag. Passagerarterminalen kan ta emot cirka 3 miljoner passagerare per år.

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy