Xelent söker försäljningsinriktad Platschef till Helsingborg

Nyheter, 2019-02-05

Xelent är ett företag med ca 120 st medarbetare som verkar inom affärsområdena IT, Dokument, Telefoni och Mötesteknik.Vi finns i dag representerade på 16 orter i Sverige från Östersund i norr till Malmö i söder.

Vi söker nu en försäljningsinriktad Platschef till vårt kontor i Helsingborg och vi söker dig med kompetens inom ledarskap, organisation, ekonomi samt försäljning.

Som chef på Xelent har du huvudansvar för den löpande driften på ditt kontor och tillsammans med företagets ledningsgrupp arbetar du med strategiska frågor samt implementering av dessa. Du kommer leda, fördela och delegera uppgifter till engagerade medarbetare med hög kompetens och arbeta aktivt för att tillsammans med dem anställa utveckla verksamheten i enlighet med uppsatta mål. Vidare kommer du att ha det övergripande lönsamhetsansvaret samt ansvar för personal och arbetsmiljö. Vi verkar som oberoende leverantör av marknadens ledande produkter, leverantörer och tillverkare, där vi har goda och väl etablerade relationer. Tjänsten är direkt underställd Xelents VD. Vi erbjuder både fast och rörlig lönedel.

Erfarenhet
Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet inom försäljning och ledarskap, att du har god samarbetsförmåga, affärsmässigt sinne, stor kommunikativ förmåga och ekonomisk förståelse. Det är meriterande om du har arbetat inom branschen, så du på ett bra sätt förstår dig på dess möjligheter och utmaningar.

Om dig
Som person har du goda ledaregenskaper och är självgående, du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera och se helheten. Du är en engagerad ledare som har ett drivet och flexibelt synsätt med kunden i fokus. Du är kommunikativ, affärsmässig och har en entreprenörsådra med bred erfarenhet av att utveckla verksamheter och team genom ledande förhållningssätt.

Ett krav för denna tjänst är att du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

Då vi har ett löpande urval till tjänsten ber vi dig att skicka din ansökan så fort som möjligt.

Ansök med CV och personligt brev som du mejlar till marie-louise.lax@xelent.se senast den 31/3.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Linda Rosin linda.rosin@xelent.se eller 0340-50 10 27.

Kontaktperson

Marcus Nilsson Presskontakt

VD och försäljningschef

Dela

Taggar

Ämnen

  • Data, Telecom, IT

Regioner

Mynewsdesk

Vi använder oss av mynewsdesk för vår nyhetsrapportering. Artiklar och pressmeddelanden är importerade från Mynewsdesk.com

Mynewsdesk

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy