Xelent Gävle söker Innesäljare

Nyheter, 2018-07-01

Vi erbjuder en tjänst som innesäljare på vårt trevliga kontor i Gävle. Som innesäljare är man lite av ”spindel i nätet” då man hjälper våra utesäljare med administration kring säljprocesserna och support till våra kunder.

Du får arbeta på en arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Företaget har korta beslutsvägar där nya idéer välkomnas. Du kommer att få arbeta med moderna produkter i teknisk framkant. Det är en spännande mix av arbetsuppgifter som du kommer att få jobba med.

För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du gillar att ha kontakt med våra kunder och hjälpa dem på ett bra och effektivt sätt över telefon. Du behöver vara en lagspelare som är ambitiös, har drivkraft och framåtanda. Vi ser att du är nyfiken på nya arbetsmetoder och uppgifter och med en strävan om att hela tiden utvecklas tillsammans med Xelent.

Du kommer att ha en viktig funktion i att stötta utesäljarna med administrativa uppgifter inom telefoni och copy/print.

Arbetsuppgifter

  • Hantera det administrativa flödet för sälj
  • Svara på inkommande samtal från kund
  • Administration för skrivarlösningar
  • Abonnemangshantering
  • Service & support till kund
  • Hantera webshopsbeställningar
  • Utveckla arbetet tillsammans med dina kollegor

Vi vill att du har slutförd gymnasieutbildning. Har du erfarenhet från liknande jobb är det meriterande. Du kan vara i början av din karriär likväl som att du har några års erfarenhet. Du har ett teknikintresse, är noggrann och sätter kunden i fokus. Det är viktigt att du har rätt egenskaper och passar in i gänget.

Lön: Fasta med möjlighet till bonus.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Ansök med CV och personligt brev som du mejlar till jobb@xelent.se senast den 3 augusti. Då det flesta som jobbar här är män så blir vi extra glada för kvinnliga sökande.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till platschef Björn Ersson på bjorn.ersson@xelent.se eller på 026-80 51 09. Du är också välkommen att kontakta Xelents personalchef Therese Arnqvist therese.arnqvist@xelent.se eller 0340-50 10 05.

Kontaktperson

Marcus Nilsson Presskontakt

VD och försäljningschef

Dela

Ämnen

  • Data, Telecom, IT

Regioner

Mynewsdesk

Vi använder oss av mynewsdesk för vår nyhetsrapportering. Artiklar och pressmeddelanden är importerade från Mynewsdesk.com

Mynewsdesk

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy