Succé med interaktiva whiteboards som hjälpmedel på skola och förskola.

Nyheter, 2018-06-11

Xelent har, på uppdrag av Ricoh, i dagarna installerat sju stycken 75” interaktiva whiteboards hos Kokalite AB. Ett företag som idag bedriver privat förskola och skola i Sollentuna.

När Kokalite bestämde sig för att investera i ny utrustning var en av de viktigaste aspekterna att det skulle vara användarvänligt och att alla skulle känna sig komfortabla med att använda dem. Resultatet blev lyckosamt och redan första dagen de togs i bruk så användes dem direkt av både lärare och barn.

”Jag blev förvånad över hur snabbt alla tog till sig och kunde använda tekniken utan att överhudtaget fått någon utbildning på produkterna” säger Malin Skarin VD på Kokalite AB

Ricohs sortiment med interaktiva whiteboards kännetecknas av att dem är enkla att skriva på, hög upplösning och smidig bilddelning. De är ideala för att dela, utveckla och dokumentera visuella idéer från flera platser och hjälper till att öka produktiviteten och underlätta samarbetet i mötes och klassrum med hjälp av flexibla arbetssätt.

Xelent tackar för förtroendet och hoppas att skärmarna fortsatt kommer att bringa mycket glädje.

Kontaktperson

Marcus Nilsson Presskontakt

VD och försäljningschef

Dela

Ämnen

  • Data, Telecom, IT

Regioner

Mynewsdesk

Vi använder oss av mynewsdesk för vår nyhetsrapportering. Artiklar och pressmeddelanden är importerade från Mynewsdesk.com

Mynewsdesk

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy