Henrik Nilausen utsedd till Affärsansvarig Halland för Xelent Office Sweden AB

Pressmeddelande, 2019-11-07
Henrik tillträdde 1 november och utgår ifrån kontoret i Varberg.

Henrik tillträdde 1 november och utgår ifrån kontoret i Varberg.

Henrik har stor erfarenhet av att driva försäljningsorganisationer och utveckla marknader. I sina tidigare arbeten har Henrik även ansvarat för att utveckla processer och rutiner i hela kedjan från försäljning till leverans och eftermarknad.

När det gäller IT har Henrik ansvarat för kravställning, utformning och uppsättning av IT-infrastrukturen i SMB-bolag, vilket ger honom god förståelse för kundernas behov.

– Xelent är ett spännande bolag i snabb utveckling och det skall bli roligt att lära känna organisationen och våra kunder för att tillsammans skapa ömsesidigt mervärde berättar Henrik Nilausen.

​– Det är med glädje vi hälsar Henrik välkommen till Xelent, säger VD Marcus Nilsson. Tack vare Henriks erfarenhet och lokala förankring säkerställer vi god förståelse för kundernas behov, vilket är viktigt då allt fler köper IT som tjänst för att förbättra sina kundrelationer, digitalisera sina processer samt generera och exekvera på data.

För ytterligare information, kontakta:

Marcus Nilsson,VD, 0340-50 10 10

Henrik Nilausen, Affärsansvarig Halland, 0340-50 10 12

Kontaktperson

Christian Madsen Presskontakt

Marknadschef

Dela

Taggar

Ämnen

  • Data, Telecom, IT

Regioner

Mynewsdesk

Vi använder oss av mynewsdesk för vår nyhetsrapportering. Artiklar och pressmeddelanden är importerade från Mynewsdesk.com

Mynewsdesk

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy