Nyheter

– gott och blandat från Xelents värld

Ny ledningsgrupp utsedd

Sedan 2012 har Xelent genomgått en omfattande tillväxtresa med en årlig tillväxttakt på 15,4%, vilket medfört nya krav på den operativa modellen. För att säkerställa en högkvalitativ och skalbar bolagsstyrning har VD Marcus Nilsson tillsatt en ny ledningsgrupp med följande befattningar:

  • Marcus Nilsson, VD & Säljchef
  • Anders Liljekow, Teknikchef 
  • Carl-Johan Bergenstråhle, Chef Affärsutveckling & Innovation 
  • Christian Madsen, Marknadschef 
  • Linda Sjömark, …
Läs mer »

Christian Madsen utsedd till ny marknadschef

Christian har bred erfarenhet av marknads- och varumärkesutveckling. Exempelvis har han hjälpt till att klä upp merparten av McDonald’s 500.000 medarbetare i Europa, bidragit till att göra Nicotinell till marknadsledare i Sverige och satt strategin som 15-faldigat omsättningen för Pelle P seglarkläder.

Genom att Christian har drivit flera utvecklingsprojekt av webbplatser och E-handel integrerat med …

Läs mer »

Marcus Nilsson utsedd till ny VD

Styrelsen i Xelent Office Sweden AB har utsett Marcus Nilsson till ny VD. Marcus tillträdde sin tjänst den 11 mars och ersätter ägare och styrelseordförande Martin Jönsson som varit tillförordnad i rollen sedan november 2018.

Marcus har en bakgrund från IT- och mjukvaruindustrin och kommer närmast ifrån Qmatic Group, ett företag som verkar inom ett …

Läs mer »

Xelent och Assemblin har tecknat ett samarbetsavtal gällande montering- och servicetjänster

Genom det här samarbetet kan vi tillsammans förbättra den nationella täckningen avseende tjänster inom montering och servicetjänster framförallt inom mobil inomhustäckning men även installationer inom mötesrumsteknik och nätverk, säger Carl-Johan Bergenstråhle styrelseordförande för Xelent.

Bolagen har under flera år samarbetat men genom att formalisera genom avtalet ser parterna att omfattningen av gemensamma projekt kommer att …

Läs mer »

Xelent fortsätter sin tillväxtresa med att utse två medarbetare i nya roller

För Xelents enhet i Gävle har Björn Ersson utsetts till ny platschef. Björn, med gedigen erfarenhet från bl. a telekom, bygghandeln m fl. andra branscher, rekryterades till Xelent hösten 2016. Björn har under sin tid på Xelent ansvarat för flera av Xelents kunder och sedan våren 2017 även lett en del av organisationen i Gävle. Enheten i Gävle …

Läs mer »

Xelent tackar för förtroendet!

Lunds Kommuns Parkerings AB, LKP AB, som äger och förvaltar sammanlagt ca 6 600 stycken parkeringsplatser i Lunds kommun har under en längre tid brottats med ett problem för sina kunder. Att kunna betala sin parkering med hjälp av mobiltelefonen ser LKB som en självklarhet och därtill anser LKB att parkeringsgästen t.ex. ska kunna se …

Läs mer »

Lediga kontorsplatser i Borås

Xelent i Borås hyr ut kontorsplatser a 12 kvm. Lokalen som är belägen på Källbäcksrydsgatan är ljus och fräsch och erbjuder bra skyltläget, lättillgänglighet med bil och gratis parkering precis utanför. Inkluderat i hyran är tillgång till konferensrum, kök samt även lageryta om man önskar.

För mer information kontakta Johanna Fahlén 070-3154790 eller Carl-Johan Bergenstråhle 070-675 00 …

Läs mer »

Trosa Kommun väljer Xelent som samarbetspartner

När Trosa kommun skulle förnya sin flotta med bärbara datorer genomförde de en upphandling enligt LOU. Xelent valdes som bästa leverantör i konkurrens med bland andra Atea, Dustin och Tele2 Business.

”När Trosa kommun gör upphandlingar ställer vi alltid stora krav på att vald leverantör skall ha hög teknisk och yrkesmässig kapacitet, en väl fungerande kundsupport …

Läs mer »

Stockholm Skavsta flygplats väljer Xelent som samarbetspartner för sin nya dokumentlösning

Stockholm Skavsta Flygplats är ett dokumentintensivt företag med höga krav på prestanda och tillgänglighet. Detta tog kundansvarig Tobias Anander, Xelent Nyköping, fasta på när han skräddarsydde en lösning till dem.

”När Stockholm Skavsta Flygplats valde samarbetspartner så var de viktigaste sakerna att den nya samarbetspartnern skulle ha en god förståelse för vår verksamhet, vara proaktiva i samarbetet …

Läs mer »

Assemblin förlänger med Xelent

Assemblin, ett av nordens ledande installations- och serviceföretag, förlänger samarbetsavtalet med Xelent. Inom avtalet ryms mobiltelefoner, tillbehör och kringutrustning samt tjänster i form av support och konfiguration.

”Xelent levererar tjänster och support på ett bra sätt till vår verksamhet och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2017” säger Mats Lundquist, CIO, Assemblin.

Läs mer »

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy