Ny ledningsgrupp utsedd

Postades 2019-06-24

Sedan 2012 har Xelent genomgått en omfattande tillväxtresa med en årlig tillväxttakt på 15,4%, vilket medfört nya krav på den operativa modellen. För att säkerställa en högkvalitativ och skalbar bolagsstyrning har VD Marcus Nilsson tillsatt en ny ledningsgrupp med följande befattningar:

  • Marcus Nilsson, VD & Säljchef
  • Anders Liljekow, Teknikchef 
  • Carl-Johan Bergenstråhle, Chef Affärsutveckling & Innovation 
  • Christian Madsen, Marknadschef 
  • Linda Sjömark, Ekonomichef

Marcus Nilsson är civilingenjör inom industriell ekonomi från Lunds Tekniska Högskola med M.Sc. inom affärsutveckling och innovation. Marcus har gedigen erfarenhet av att skapa och implementera företagsstrategier för ökad tillväxt och lönsamhet.

Anders Liljekow är utbildad på Lunds Tekniska Högskola och har mer än 20 års erfarenhet av IT-branschen, varav flertalet år i ledande befattningar. Med Anders garanteras solid kunskap om IT. Anders har i sin roll som Teknikchef det nationella ansvaret för all hosting, support/service samt intern-IT.

Carl-Johan Bergenstråhle är en av grundarna till Xelent och har stor erfarenhet av att skapa och förvalta långsiktiga relationer med såväl leverantörer som kunder. Med Carl-Johan odlas entreprenörskapet och innovationsförmågan.

Christian Madsen har bred erfarenhet från ett flertal branscher av att utveckla varumärken och tydliggöra erbjudanden, vilket skapat stora försäljningsframgångar.

Linda Sjömark har efter studier i juridik och företagsekonomi arbetat i 20 år med redovisning och ekonomistyrning, varav de senaste 10 åren som ekonomichef.

– Tack vare ledningsgruppens sammansättning av kompletterande kompetenser står vi nu väl rustade för att realisera vår vision om att ’bidra till en Xelent arbetsdag för alla’, avslutar VD Marcus Nilsson.

För ytterligare information kontakta:

  • Christian Madsen, marknadschef 0340-50 10 15
  • Marcus Nilsson, VD och säljchef 0340-50 10 10

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy