Telefoni

BEFRIANDE KOMMUNIKATION

Du och dina medarbetare vill kunna prata i mobilen vart än ni befinner er, utan störningar. Använda era mobiler i en växellösning så att ni inte missar viktiga samtal trots att ni har fullt upp. Kanske vill ni kunna videosamtala i realtid. Till detta vill ni kanske addera ett trådlöst nätverk som både är säkert och funktionellt, för att kunna arbeta på platser där ni idag saknar nätverksåtkomst.

Oavsett vad du behöver när det gäller telekommunikation, så ordnar vi det. Vi utgår helt och hållet från era behov – ända ner på individnivå. Ni vet kanske inte idag vad som passar just ert företag, om det rör sig om en molnbaserade växeltjänst eller en kundplacerad växel på ert eget kontor i form av IP-telefoni. Det hjälper vi er med genom en behovsanalys. Till detta kan vi även lägga till mobiltelefoner, nätverk, WiFi, videokonferenser och chatt. Vi samordnar och levererar det bästa för din verksamhet, oavsett storlek, och ser till att fungerar kanon med övrig teknik.

Dessutom kan du vara trygg i att lösningarna är rätt för din verksamhet också över tid, de anpassas kontinuerligt till de behov du har.

Mobil Inomhustäckning
Mobiler är idag en central del i vår kommunikation. Därför är det väldigt viktigt att det finns täckning för enheterna. Utvecklingen mot energisnåla fastigheter har dessvärre inneburit att den mobila täckningen försämrats. Xelent levererar lösningar för att leda in signalen i fastigheten och sprida ut den på valda områden, vilket medför att ni kan få lika bra täckning på alla era ytor, inomhus såväl som utomhus.
Trådlösa nätverk
Användningen av mobila enheter och applikationer ökar överallt i samhället. En sådan förändring ställer krav på de trådlösa nätverkens kapacitet men också kvalitet och säkerhet. Vi hjälper dig att projektera och installera trådlösa nätverk anpassade till din verksamhet och dina behov.
Operatörstjänster

Vi tar fram den mest kostnadseffektiva lösningen för ditt företag när det gäller:

  • Mobila växlar
  • Abonnemangshantering
  • Data- och internettjänster
  • Fasta telefoniaccesser
  • Vi finns alltid till hands

Med vår marknadsledande service- och supportorganisation kan vi skräddarsy unika supportlösningar med SLA-nivåer upp till dygnet runt, alla dagar om året.

Molnväxel
Med en växel i molnet behöver du ingen receptionist. Du kan enkelt att koppla ihop växeln med ert Exchange-konto, så att inkommande samtal hänvisas då du har möte bokat enligt kalendern. Vi styr över växeln och fakturerar dig som kund, inte operatören. Du väljer mobiloperatör, och får fria sverigesamtal vid samtal från valfri softphone eller fast telefon.
Hostade lösningar
Med Xelents hostade telefonilösningar kan du, istället för att äga en egen växel, enkelt hyra funktion efter eget behov. Du optimerar din kostnad genom att bara hyra de delar som du behöver. Samtidigt erbjuder den hostade lösningen funktioner och säkerhet som endast brukar rymmas inom stora företags budget.