Dokument

ORDNING OCH ARBETSGLÄDJE

Du vet kanske hur det kan vara. Kontoret översvämmas av dokument, både i pappersform och digitalt. Du hittar inte det du söker. Du vill ta en kopia. Kopiatorn vägrar. Du hittar dokumentet. Tyvärr en gammal version. Och så vidare.

All denna information vi måste kunna hantera för att verksamheten ska fungera.

Du anar säkert att en effektiv hanteringen av dokumenten – hur de skapas, förändras, görs tillgängliga, arkiveras – kan göra er både gladare och mer produktiva.

Vi hjälper dig att hantera dokument på bästa sätt. Genom exempelvis smart lagring, verktyg som scanning med mailfunktion, automatiserade inläsningar i elektroniska arbetsflöden, mobila lösningar och inte minst multifunktionella kopiatorer och skrivare, med kostnadskontroll.

En kopiator idag är inte vad en kopiator var igår. Du kopierar och skriver ut i färg, svartvitt, dubbelsidigt, får sorterat, häftat och vikt. Med Follow me-printing hämtar du ditt dokument när och var du vill. Med Säkra utskrifter kan bara rätt person få dokumentet utskrivet. Etcetera.

Exakt vad som är bäst för dig och din verksamhet går vi igenom tillsammans. Sedan förslår vi en lösning som matchar er verksamhet och integreras med övriga tekniska lösningar.