Managed
Office 365

Xelent utvärderar, migrerar till och hanterar din miljö i Office 365

Xelent hjälper dig att utvärdera, migrera till och hantera hela Office 365-miljön. Optimering och konsultation tillkommer, men beställningar ingår i tjänsten.

Tjänsten inkluderar

Servicedesk

Ärendehantering via telefon,
e-post och webbportal

Enkel uppstart och få krav för att komma igång:

Xelent IT-tjänster

Inga.

Kunds IT-miljö

Tjänsten kräver en giltig prenumeration för Microsoft Office 365 och internetåtkomst samt att Xelent ges administratörsrättigheter till kunds Office 365-miljö.

Managed Office 365 kan med fördel kompletteras med tjänsten Xelent Utökad Support.

Managed Office 365

Låt Xelent hantera din Microsoft Office 365-miljö. Våra 365-konsulter hjälper dig att välja rätt Office 365-prenumeration och ordnar en utvärderingsperiod innan du fattar något beslut om köp för att säkerställa att uppsättning och pris blir så som din verksamhet behöver. Som en hjälp på vägen kan vi även assistera dig att migrera din befintliga Office-data till Microsofts moln och när uppstartsarbetet är färdigt fortsätter vi att hjälpa dig genom att vi hanterar alla dina beställningar i den dagliga driften. Vi kan fortsatt hjälpa dig med säkerhet, innehållsdesign och den kontinuerliga optimeringen av din Office 365-miljö.

Det finns många olika typer av Office 365-prenumerationer – för små och medelstora företag, men även för stora koncerner. Prenumerationen kan omfatta Office-program, e-postsystem, Teams och mycket annat. Med Xelents tjänst Managed Office 365-miljö konfigurerar vi din Office 365-miljö i enlighet med bästa praxis och i samråd med dig som kund. Denna tjänst ger dig och din personal en kontaktyta, via Xelent Servicedesk, för hanteringen av den dagliga driften av din Office 365-plattform.

För fullständig beskrivning av tjänsten

Vänligen kontakta närmaste kontor eller fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av någon av våra IT säljare.

Kontakta migIT-Tjänster

Välj IT-tjänst/er

Skicka = godta vår integritetspolicy