Managed
Google Apps

Xelent hanterar dina Google Apps samt migrerar din data till Google Cloud

Xelent hjälper dig att hantera dina Google Apps samt migrera din befintliga data till Googles moln. Optimering och konsultation tillkommer, men beställningar ingår i tjänsten.

Tjänsten inkluderar

Servicedesk

Ärendehantering via telefon,
e-post och webbportal

Enkel uppstart och få krav för att komma igång:

Xelent IT-tjänster

Inga.

Kunds IT-miljö

Tjänsten kräver en giltig prenumeration för Google Apps och internetåtkomst samt att Xelent ges tillräckliga administratörsrättigheter till kunds Google Apps-klient.

Managed Google Apps kan med fördel kompletteras med tjänsten Xelent Utökad Support.

Managed Google Apps

Låt Xelent hantera din Google Apps-miljö. Vi kan hjälpa dig att välja rätt Google Apps-version och ta hand om migrationen av dina befintliga data till Googles moln. Vi hanterar alla dina beställningar i den dagliga driften. Vi kan hjälpa dig med dina expansionsplaner och i den kontinuerliga optimeringen av din Google Apps-miljö. 

Det finns många olika typer av Google Apps-prenumerationer – både för större företag och för utbildningsbranschen. Prenumerationen kan omfatta e-postsystem, videokonferenser och mycket annat. Med Xelents tjänst Managed Google Apps konfigurerar vi din Google Apps-miljö i enlighet med bästa praxis och i samråd med kunden. Denna tjänst ger dig och din personal en kontaktyta, via Xelents Servicedesk, vid hanteringen av den dagliga driften av din Google Apps-miljö. Kontaktytan finns även där för att hjälpa personalen att använda dessa tjänster.

För fullständig beskrivning av tjänsten

Vänligen kontakta närmaste kontor eller fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av någon av våra IT säljare.

Kontakta migIT-Tjänster

Välj IT-tjänst/er

Skicka = godta vår integritetspolicy