Dokument

– skriv ut, scanna, maila, faxa, lagra, dela med mera

En kopiator för företag är inte längre bara en kopieringsmaskin. Det är snarare en multifunktionsskrivare som kan skriva ut, scanna, maila, faxa, dela, spara dokument på server eller i molnet med mera.

Välj tillbehör efter behov

Beroende på behov kan du välja till funktioner som dokumentmatning, automatiserade inläsningar i elektroniska arbetsflöden (ocr-scanning), dubbelsidig utskrift, häftning samt vikt och häftat i ryggen. För ökad sekretess kan tillgång till eller utskrift i multifunktionsskrivare styras med sifferkod eller RFID-taggar eller kort med RFID-chip. Detta medger även förbättrad kostnadskontroll.

Anpassa till din IT-miljö

Xelent reder ut hur ditt behov ser ut, dvs vilka funktioner som behövs, vilka operativsystem skrivaren skall hantera, såsom Windows, Mac, UNIX, Linux och/eller SAP mfl. Vi ser också till att du får en maskin med rätt kapacitet för att säkerställa en kostnadseffektiv lösning, oavsett om du kallar den för printer, skrivare, kopiator, multi-function printer (MFP), multi-function device (MFD) eller all-in-one (AIO).

Kontakta migSkicka = godta vår integritetspolicy