xelent.se/jobba-hos-oss/ijukl

 

Säljare till Gävle, sista ansökningsdag 2017-08-31

Vill du vara med på vår spännande resa? Vi har som mål att Xelent 2020 är den största kedjan i Sverige med helhetsfokus på dokument, it/drift- och kommunikationstjänster. Idag finns vi på 14 orter från Östersund i norr till Malmö i söder, vi är 130 medarbetare och har stark lokal förankring med expertis inom våra affärsområden.

Vi erbjuder rätt person en roll i ett företag som präglas av Kundnytta, Arbetsglädje och Stolthet. Vi värdesätter trivsel och kamratskap på arbetsplatsen. Vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats för såväl medarbetare som kunder och övriga intressenter.

Är du en person som tycker om att vara ute hos kund och göra bra affärer? Har du ett vinnande sätt och en professionell affärsmässighet i kombination med en positiv entreprenörsanda? Då kan du vara en Xelent medarbetare.

Om tjänsten
Till vårt affärsområde Dokument söker vi nu en engagerad säljare. Rollen som dokumentsäljare innebär att du kontaktar och besöker nya och befintliga kunder i Gävle med omnejd och arbetar för att, utifrån kundens behov, erbjuda den bästa lösningen. Förutom att ha eget kundansvar, där ditt fokus ligger på dokumentlösningar, så arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att kunden har tillgång till hela Xelents erbjudande. 

Lön: Fast+rörlig
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Arbetsuppgifter:

  • Nykundsbearbetning
  • Utveckla och bibehålla befintliga kundrelationer
  • Utveckla nya affärsmöjligheter
  • Egen säljbudget
  • Resultatuppföljning
  • Mötesbokning
  • Skriva offerter och avtal

Om dig
Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och tycker det är roligt att göra affärer. Du är resultatorienterad och tycker om att jobba mot mål. Du har social kompetens och värdesätter långsiktiga relationer. Du har ett gediget intresse för teknik och IT och kan lätt sätta dig in i ny teknik och nya arbetssätt. Du har god kännedom om det lokala näringslivet och drivs av att hitta bästa möjliga lösning för dina kunder.

Struktur och ordning kommer naturligt för dig och du bidrar gärna med att vara med i organisationens ständiga förbättringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Eftersom vi är en organisation med ojämn könsfördelning blir vi lite extra glada av kvinnliga sökanden.

Erfarenhetskrav
Erfarenhet av försäljning B2B

Personliga egenskaper
Du har ett starkt affärssinne och förmåga att komma till avslut
Ambitiös med en stark drivkraft
Prestigelös
Starkt försäljnings- och marknadsintresse
Offensiv – attraheras av kundmötet

Övriga krav
B-körkort
Genomförd och avslutad gymnasieutbildning
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till jobb@xelent.se senast den 31 augusti.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till affärsområdeschef Björn Ersson, antingen via telefon 026-280 5109 eller via mail.

Du är också välkommen att höra av dig till personalchef Therese Arnqvist om du har frågor om om Xelent, 0340-50 10 05.

 

Vi ser fram emot din ansökan!