xelent.se/jobba-hos-oss/dhjkt

 

Administrativ chef till Varberg, sista ansökningsdag 2017-08-14

Vill du vara med på vår spännande resa? Vi har som mål att 2020 är Xelent den största kedjan i Sverige med helhetsfokus på dokument, it/drift och kommunikationstjänster. Idag finns vi på 14 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder, vi är 130 medarbetare och har stark lokal förankring med expertis inom våra affärsområden.

Vi erbjuder rätt person en roll i ett företag som präglas av Kundnytta, Arbetsglädje och Stolthet. Vi värdesätter trivsel och kamratskap på arbetsplatsen. Vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats för såväl medarbetare som kunder och övriga intressenter.

Vi söker nu en administrativ chef som primärt ska ansvara för ekonomi- och verksamhetsstyrning, lön och personaladministration samt ansvar för arbetet med vårt kvalitetsledningssystem. I rollen ligger att vara ledare för i dagsläget två personer som jobbar med ekonomi och lön. I rollen igår även att arbeta ut mot våra ledare i dotterbolagen. Den administrativa chefen kommer rapportera till VD och ingå i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifterna spänner över ett brett arbetsfält och är av både strategisk och operativ karaktär. En viktig uppgift blir därmed att målformulera och tydliggöra avdelningens uppdrag, både för de egna medarbetarna och för övriga organisationen. I uppgiften ingår också att forma arbetssätt, gränsdragningar, processer, rutiner m.m. och att göra de prioriteringar som behövs för att uppsatta mål ska nås. Den operativa delen består av det löpande dagliga arbetet med allmänt förekommande arbetsuppgifter med ekonomi och lön.

I rollen som administrativ chef ingår bland annat att:

  • Leda utvecklingen av en delvis ny avdelning och leda arbetet utåt i Xelent
  • Operativt arbeta med och leda en bredd av uppgifter – ekonomi, redovisning, lön och personal administration.
  • Ingå i Xelents ledningsgrupp och tydligt bidra till Xelents utveckling och mål
  • Ansvara för att vi bibehåller vårt kvalitetscertifikat genom utveckling och implementation av rutiner och processer.

Kvalifikationer
För lyckas i rollen bör man ha minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet från liknade roll i ett medelstort till stort företag. Man måste vara affärsorienterad och ha förståelse för företagandets villkor. Att vara affärsmässig och flexibel är en av de viktigare egenskaperna som man behöver ha för att lyckas i Xelent.

Meriterande om man har relevant högskoleexamen. Annan akademisk utbildning kan också vara relevant om det finns erfarenhet av, och intresse för, ekonomiska frågor. För att passa som administrativ chef bör du ha erfarenhet av framgångsrikt chefs- och ledarskap då man i tjänsten kommer att leda en enhet med mångfacetterade arbetsuppgifter i ett företag i utveckling och som är snabbt expanderande. Fortsatt är det meriterande om man har erfarenhet och kunskap inom HR/personaladministration. Även erfarenhet av en tjänst som controller är meriterande.

Som person är du noggrann, effektiv och du kan med lätthet prioritera, planera och organisera ditt eget och avdelningens arbete. Du kan på ett tydligt och trevligt sätt kommunicera och ställa krav på väl utfört arbetet både inåt avdelningen och utåt i företaget. Viktigt att du har en bred kompetens och inte har något emot varierande arbetsuppgifter. Du måste ha ett eget driv och vara ansvarsfull.

Övriga krav
B-körkort
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Minst avslutad och genomförd gymnasieutbildning

 

Tjänsten är en heltid med placering i Varberg, resor förekommer i tjänsten ca 1-2 st i månaden. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Ansök med CV och personligt brev som du mejlar till jobb@xelent.se senast den 14 augusti 2017.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till personalchef Therese Arnqvist , 0340-50 10 05.

 

Vi ser fram emot din ansökan!