Vi söker en Xelent Servicetekniker inom konferensrumslösningar till Stockholm

Vi söker en Xelent Servicetekniker inom konferensrumslösningar till Stockholm

Brinner du för att leverera förstklassig service och kvalité, trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Som Servicetekniker så möter du våra kunder och levererar en förstklassig installation som borgar för att kundens mötesrum med både ljud och bild fungerar i toppklass. Du kommer även att utföra service på redan befintliga konferensrumslösningar hos kund.

Om Xelent

Vi välkomnar dig till ett av Sveriges mest snabbväxande företag inom IT, dokument och kommunikationstjänster! Hos oss är kundnytta, arbetsglädje och delaktighet viktiga parametrar; vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats för såväl medarbetare som kunder. På Xelent får du möjligheten att arbeta med moderna produkter i teknisk framkant, i ett bolag där beslutsvägarna är korta och nya idéer välkomnas!

Idag finns Xelent på 14 orter – från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi har en stark lokal förankring med expertis inom våra affärsområden. Totalt är vi 110 medarbetare och omsätter ca 250 MSEK.

Din profil

Arbetet kräver en mycket god social förmåga, ett genuint intresse för människor, pedagogisk förmåga samt en utpräglad känsla för service och kvalité. För att bli framgångsrik i arbetet krävs förutom ovanstående egenskaper en fallenhet för att arbeta praktiskt samt att du är självständig, ansvarstagande, drivande samt säljande som person.

Dina kunskaper

Vår teknik är spännande och innovativ men det innebär inte att den tekniska delen av arbetet är särskilt svår. Tekniken är många gånger paketerad på ett sätt som gör installationen enkel och effektiv. Detta gör att du kan komma från en yrkesbakgrund som t.ex. installatör, montör, servicetekniker - vi söker personer med en utpräglad servicekänsla. Givetvis är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba med konferensrumslösningar och har erfarenhet av programmering. Det som krävs är att du har en gymnasiekompetens med dig i bagaget samt att du har B körkort och att du talar och skriver svenska flytande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med installation och service av olika typer av konferensrumslösningar vilket innebär att planera installationen i samråd med kunden, utföra installationen och service på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt samt att ibland utbilda kunden på plats.

Övrigt

Inför anställningen kräver vi ett registerutdrag från polisen då vi har och kan komma att få kunder som kräver detta. Vi gör även löpande drogtester på våra servicetekniker av samma anledning. Det kan förekomma resor i tjänsten till andra orter.

Tjänsten är på heltid, placering med utgångspunkt i hemmet vilket innebär att du kommer ha tillgång till tjänstebil. Du kommer att ingå i vårt trevliga team i Nyköping och ha löpande kontakt med dina arbetskompisar där och med vårt team i Gävle där det också finns duktiga och kunniga medarbetare inom detta område.

Vi kommer göra löpande urval. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@xelent.se senast den 25 februari och då vi har många män i vårt företag så blir vi lite extra glada för kvinnliga sökande.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Thomas Runfeldt VD Xelent Nyköping, thomas.runfeldt@xelent.se eller ring på 0708-27 95 42.

Du är också välkommen att ställa frågor till Therese Arnqvist Personalchef therese.arnqvist@xeletn.se eller 076-610 21 55.