Vi söker en Xelent innesäljare till Helsingborg

Vi erbjuder en tjänst som innesäljare på vårt trevliga kontor i Helsingborg där det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa inom sälj. Du får arbeta på en plats där gemenskap och trivsel värderas högt. Företaget har korta beslutsvägar där nya idéer välkomnas. Du kommer att få arbeta med moderna produkter och tjänster i teknisk framkant. Våra affärsområden är telefoni, It dokument och kommunikationslösningar inom mötesteknik.

För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du är en lagspelare som är noggrann, ambitiös, har drivkraft och framåtanda. Vi ser att du är nyfiken på nya arbetsmetoder och uppgifter och med en strävan om att hela tiden utvecklas tillsammans med Xelent. Det är viktigt att du har rätt egenskaper och passar in i gänget.

Du kommer att ha en viktig funktion i att stötta utesäljarna med administrativa uppgifter, inom alla våra produkt och tjänsteområden telefoni, It, dokument och kommunikationslösningar inom mötesteknik.

  • Hantering av administrativa processer kopplat till sälj
  • Hantera inköp
  • Hantera webshopsbeställningar
  • Abonnemangshantering
  • Service & support till kund

Du kan vara i början av din karriär likväl som att du har många års erfarenhet. Viktigt att du har ett teknikintresse och har du erfarenhet från liknande jobb är det meriterande. Vi vill att du har slutförd gymnasieutbildning, B-körkort, talar och skriver obehindrat på svenska.

Lön: Fast lön med bonus

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Ansök med CV och personligt brev som du mejlar till jobb@xelent.se senast den 17/9 2018. Då det flesta som jobbar här är män så blir vi extra glada för kvinnliga sökande.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till lokal chef i Helsingborg Peter Persson, på peter.persson@xelent.se eller 0418-47 27 77. Du kan även vända dig till Xelents personalchef, Therese Arnqvist på therese.arnqvist@xelent.se eller 0340-50 10 05.