Helhetserbjudandet

EN HELHET SOM VERKLIGEN LIRAR

Du vill så klart att ni på ert företag ska jobba bra ihop. Tala samma språk. Trivas ihop. Veta vad ni ska åstadkomma tillsammans.

Ungefär så ser vi på tekniken. Alla olika delar ska lira ihop. Växlar, servrar, nätverk, system, kopiatorer, mobiler, datorer. Tillsammans är de som en stor orkester som ska spela ljuv musik. Mozart eller Beatles, det ni gillar.

Vi kan leverera och integrera i princip vilken kommunikationsteknik ni vill ha och behöver för just er verksamhet. Och se till att det fungerar ihop.

I händelse av falska ackord eller andra saker du behöver hjälp med så har vi en fantastisk support. Både fysiskt på plats – vi finns på ett antal orter i landet – och via telefon.

Flexibilitet och affärsnytta

Även om vi är specialister på att ta fram rätt helhetslösning och få allt att samverka på bästa sätt, så erbjuder vi också separata lösningar inom varje funktionsområde. Kanske en komplett säkerhetslösning. Eller en genomtänkt arbetsplatsfunktion där varje medarbetare var och när som helst har tillgång till system och applikationer utifrån sin bestämda roll. Vi kopplar på rätt moln- och driftslösning så att du får den funktionalitet du vill ha.

Trygga samarbeten

När vi inleder ett samarbete börjar vi med att titta på hur era arbetsplatser ser ut och fungerar, hur ni kommunicerar och samverkar, vilken säkerhetslösning och vilken infrastruktur ni har. Alltså de fyra funktionsområden som utgör er it-miljö och som vi täcker med vårt erbjudande. Sedan föreslår vi den bästa helhetslösningen, som vi hjälper er att implementera och förstås följa upp.